123 Αντιγραφή και Μεταφορά Επαφών - Πολιτική Εμπιστευτικότητας

Εισαγωγή

Στην Alterora OÜ ("Εμείς") λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτή η σελίδα σας ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών που ενδέχεται να λάβουμε κατά την κανονική λειτουργία της εφαρμογής ("App") και του συνοδευτικού ιστότοπου ("Site").

Πολιτική διατήρησης δεδομένων, συλλογή και χρήση πληροφοριών

Η εφαρμογή θα έχει πρόσβαση στις επαφές του τηλεφώνου σας και θα τις εξάγει χρησιμοποιώντας μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

(α) Αποστολή ως συνημμένο αρχείο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν προορισμό της επιλογής σας.

(β) Αποθήκευση ως αρχείο στον χώρο μνήμης του τηλεφώνου/συσκευής σας.

(γ) Μεταφορά στον ιστοχώρο μας ως ενδιάμεσο σταθμό για άλλο τηλέφωνο/συσκευή.

Στις μεθόδους (α) και (β) δεν έχουμε πρόσβαση στις επαφές σας.

Στη μέθοδο (γ) το αρχείο επαφών σας θα φτάσει στον εξυπηρετητή (server) μας και θα παραμείνει εκεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα (συνήθως 24 ώρες). Μετά από αυτή τη σύντομη περίοδο, το αρχείο επαφών θα διαγραφεί αυτόματα. Ενώ το αρχείο επαφών σας βρίσκεται στον εξυπηρετητή μας, κανένα από το προσωπικό που συσχετίζεται με εμάς δεν θα προσπαθήσει να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις επαφές σας, εκτός αν αυτό είναι απαιτείται από τις αρχές ή οποιαδήποτε εφαρμοστέα νομοθεσία. Επιπλέον, όταν οι επαφές σας μεταφέρονται από το τηλέφωνό σας στον συνοδευτικό ιστότοπο ή αντιστρόφως, η σύνδεση κρυπτογραφείται μέσω τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL) και το αρχείο επαφών παραμένει κρυπτογραφημένο χρησιμοποιώντας έναν ασφαλή αλγόριθμο κατατεμαχισμού.

Όταν η μεταφορά επαφών ξεκινά από ή προς τον ιστότοπό μας, όπως περιγράφεται στη μέθοδο (γ), το αίτημα μπορεί να περιλαμβάνει το λειτουργικό σύστημα/πλατφόρμα του τηλεφώνου σας (π.χ. Android, iOS) και την εγκατεστημένη έκδοση της εφαρμογής, προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα το αίτημα σας. Ενδέχεται επίσης να καταγράψουμε τη διεύθυνση IP σας προκειμένου (i) να προστατεύσουμε τους διακομιστές μας από τους χάκερ ή άλλες επιθέσεις και (ii) για στατιστικούς λόγους.

Τοποθεσίες τρίτων και παροχείς υπηρεσιών

Η εφαρμογή δεν περιέχει διαφημίσεις ή συνδέσμους σε άλλους ιστότοπους για σκοπούς μάρκετινγκ. Δεν πωλούμε ή ανταλλάσσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την:

  • Φιλοξενία των υπηρεσίες μας (hosting) και την διευκόλυνση αυτών με διαφόρους τρόπους (τεχνική υποστήριξη, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, κλπ).
  • Επεξεργασία των πληρωμών και των πληροφοριών χρέωσης των πελατών μας, καθώς και την έκδοση τιμολογίων.

Όταν στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το αρχείο επαφών, επιλέγετε την εφαρμογή αλληλογραφίας και τον παροχέα υπηρεσιών αλληλογραφίας. Εμείς δεν έχουμε έλεγχο ή γνώση σχετικά με αυτές τις εφαρμογές ή τους σχετικούς παρόχους, συνεπώς θα πρέπει μόνοι σας να συμβουλευτείτε τις πολιτικές απορρήτου τους.

Ειδικές πρακτικές για τις γεωγραφικές περιοχές Καλιφόρνια και Ευρωπαϊκής Ένωσης

  • Καλιφόρνια
    Οι κάτοικοι της πολιτείας της Καλιφόρνιας μπορούν να ζητήσουν κατάλογο όλων των τρίτων μερών στους οποίους η εφαρμογή μας έχει αποκαλύψει ορισμένες προσωπικές πληροφορίες (όπως ορίζονται από τη νομοθεσία της Καλιφόρνιας) κατά το προηγούμενο έτος για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ τρίτων. Εάν είστε κάτοικος της Καλιφόρνιας και θέλετε έναν τέτοιο κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει το κείμενο "Τα δικαιώματά σας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στην Καλιφόρνια" στο περιεχόμενο της αίτησης σας, καθώς και το όνομά σας, τη διεύθυνση, την πόλη, την πολιτεία και τον ταχυδρομικό κώδικα. Στο κείμενο του αιτήματός σας, παρακαλούμε να μας δώσετε αρκετές πληροφορίες για να διαπιστώσουμε αν αυτό έχει εφαρμογή για εσάς. Πρέπει να βεβαιώσετε ότι είστε κάτοικος της Καλιφόρνιας και να δώσετε μια τρέχουσα διεύθυνση στην Καλιφόρνια για την απάντηση μας. Λάβετε υπόψη ότι υπό κανονικές συνθήκες δεν αποκαλύπτουμε προσωπικές πληροφορίες σε τρίτους, εκτός από τις πληροφορίες που απαιτούνται για την αγορά και τη διανομή της εφαρμογής. Επί του παρόντος, δεν λαμβάνουμε μέτρα για να απαντήσουμε στα μηνύματα Do Not Track, επειδή δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί ένα ομοιόμορφο τεχνολογικό πρότυπο.
  • Δικαιώματα απορρήτου της ΕΕ & Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR)
    Εάν κατοικείτε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενδέχεται να έχετε ορισμένα δικαιώματα, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Επίσης το δικαίωμα να αρνηθείτε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για λόγους μάρκετινγκ.

Προστασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Η εφαρμογή μας και οι σχετικές υπηρεσίες δεν προορίζονται για παιδιά κάτω των 13 ετών. Συνεπώς, δεν συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία μέσω της εφαρμογής ή του συνοδευτικού Site για άτομα κάτω των 13 ετών.

Ασφάλεια

Καταβάλλουμε τις μεγαλύτερες προσπάθειες για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στις πληροφορίες σας. Ωστόσο, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προσπάθεια από τρίτα μέρη (malicious crackers) να "σπάσουν" ή να αποκτήσουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο πρόσβαση σε οποιοδήποτε μέρος της εφαρμογής, τον συνοδευτικό Site, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε πληροφοριών σας.

Ενημερώσεις αυτής της Πολιτικής

Από καιρό σε καιρό, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτήν την Πολιτική. Ελέγξτε για ενημερώσεις στο Site.

Πληροφορίες επικοινωνίας

Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου, μην διστάσετε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στη διεύθυνση https://apps.alterora.com. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας γραπτώς στο Alterora OÜ, Pikk 7-17 Tallinn Harjumaa 10123, Εσθονία.

Ανταποκρινόμαστε σε όλα τα αιτήματα που λαμβάνουμε από άτομα που επιθυμούν να ασκήσουν τα δικαιώματά τους για την προστασία των δεδομένων σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων. Μπορούμε να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προκειμένου να μας βοηθήσετε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο αίτημά σας.

Σε περίπτωση που διαβάσετε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός από την Αγγλική, συμφωνείτε ότι σε περίπτωση οποιωνδήποτε αναντιστοιχιών, υπερισχύει η αγγλική έκδοση.