Παρεχόμενες υπηρεσίες

Θέλετε να φτιάξετε την δική σας εφαρμογή για κινητά; Ρωτήστε μας και εμείς θα σας στείλουμε μια εκτίμηση του κόστος και χρόνου υλοποίησης χωρίς δέσμευση από μέρους σας.

Ας δούμε συνοπτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες:

Ανάπτυξη εφαρμογής iPhone

Δημιουργία εφαρμογής για iPhone σε native code. Η εφαρμογή αυτή θα μπορεί να εγκατασταθεί σε smartphones και tablets με λειτουργικό σύστημα iOS (Apple).

Ανάπτυξη εφαρμογής Android

Δημιουργία εφαρμογής για Android σε native code. Η εφαρμογή αυτή θα μπορεί να εγκατασταθεί σε smartphones και tablets με λειτουργικό σύστημα Android (Google)

Ανάπτυξη υβριδικής εφαρμογής για όλες τις πλατφόρμες (iPhone, Android, Windows)

Δημιουργία μιας εφαρμογής που θα μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές Android, iOS και Windows. Με άλλα λόγια, αν επιλέξετε αυτή την λύση η ίδια εφαρμογή θα μπορεί να τρέχει παντού, εξοικονομόντας έτσι σημαντικά σε κόστος και χρόνο ανάπτυξης. Το μοναδικό μειονέκτημα των υβριδικών εφαρμογών είναι ότι πιθανώς κάποιες δυνατότητες σε native εφαρμογές να μην είναι διαθέσιμες και ο μεγαλύτερος χρόνος απόκρισης που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι αισθητός από τον χρήστη.

Ανάπτυξη backend για τα δεδομένα της εφαρμογής

Αν τα δεδομένα της εφαρμογής σας προέρχονται δεν είναι στατικά, αλλά προέρχονται από κάποιο site ή άλλη online υπηρεσία μπορούμε να υλοποιήσουμε την διασύνδεση αυτή (για υφιστάμενες υπηρεσίες), ή να την δημιουργήσουμε εμείς (για νέες υπηρεσίες). Η υπηρεσία αυτή μπορεί να είναι μόνο για την παροχή και αποθήκευση δεδομένων ή ένα ολοκληρωμένο site.